Pizza Nova 

Telèfons:

977 24 02 22 

626 54 04 63

Av. Estanislau Figueres 47

43002 Tarragona

 

Avís legal

En cumplimient de l'artícle 10 de la Llei 34/2002, de l' 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exponen a continuació les dates identificativoes de l'empresa.

 

Denominació social:

Pizzain 

Número d'identificació fiscal:

B43321116

 

Domicili social:

Av. d' Estanislau Figueres núm. 47

43002 Tarragona

 

Correu electrònic:

pizzanova@pizzanova.es 

 

Telèfon:

977 24 02 22

 

 Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa "Pizza Nova" amb caràcter informatiu, i per a l'ús personal dels usuaris. A travès d'aquest Avís Legal, es pretèn regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: l'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

El simple accés a aquest lloc web no suposa entablar cap tipus de relació comercial entre "Pizza Nova" i l'usuari:

 

L'accés i la navegació a aquest lloc web suposa acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella.

El titular del lloc web pot oferir serveis o prductes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars propis que, segons els casos, substitueixin, complementin i/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà a l'usuari en cada cas a concretar.

 

 

Master Card Visa American Express Todas las tarjetas de crédito Sodexo, Tiquet Restaurant
MasterCard, Visa, American Express, Credit Card, Sodexo, Tiquet Restaurant

Llamar

E-mail

Cómo llegar