Pizza Nova 

Telèfons:

977 24 02 22 

626 54 04 63

Av. Estanislau Figueres 47

43002 Tarragona

 

La història de     Pizza Nova

Pizza Nova obre les seves portes al desembre de 1983, arran la curiositat dels veïns .

 

Una família d'argentins i un home molt alt de Valladolid (amb la seva afició al Rugbi) que venen de fer temporades d'estiu en una pizzeria a peu de la platja de Segur de Calafell.

 

En aquells temps, pizzeríes només hi havia dues, i un restaurant xinès en el carrer Girona. El "Bar Quet" tenia un Bingo i feia arrossos i paelles, boníssimes! També hi havia la "Gelateria Italiana", i uns quants negocis més que per desgràcia quedem pocs. Creiem que erem els pocs argentins que hi havia a Tarragona, juntament amb dues famílies més.

Hem tingut sempre bons complements alternatius a la pizza que hem anat combinant-los segons la demanda dels nostres clients. Tals com: entrepans d'escalopa, sàndwitxes mítics, patates fregides, plats combinats o pastes caseres.

 

El que sempre ens ha destacat de la resta de pizzeries ha estat la nostra artesania a l'hora de fer tots els nostres productes. Elaborats de manera diària, amb productes de qualitat i de proximitat, sense conservants... Tot de manera artesana i natural! 

 

Per la pizzeria han passat molts treballadors, deixant el millor d'ells i elles mateixes. Gràcies a ells i a vosaltres, els nostres fidels clients, ens heu ajudat a construir aquest somni, on hem après molt. El resultat de tota aquesta experiència és que portem més de 30 anys a la ciutat de Tarragona. Per això anar a Pizza Nova és típic tarragoní.

 

Gràcies per acollir-nos, continuarem fidels a la ciutat de Tarragona i als seus i les seves ciutadanes. 

 

 

 


Llamar

E-mail

Cómo llegar